Det er lite som slår ett deilig julemåltid, enten som lunsj på jobb, julebord, vennefest eller hva med juletapas med gode venner? Telemark Catering leverer julemat til hele Grenland og omegn.
Tapasribbe surret i urter, kyllingspyd med hint av appelsin, chorizopølse med eple og løk, samt lakserull med kremost og ruccola, honning og chilimarinert rosenkål, baconsurrede dadler, grillede småpoteter med rosmarinsmør og en frisk salat med klementin og granateple.
Til dette følger hjemmelaget focaccia med aioli.
Dessert: Panna cotta med kirsebærsaus og pepperkakecrunch.
1 stk ribbe, 1 stk medisterkake og 1 stk
medisterpølse, servert med julesaus,
poteter, tyttebær, honning- og chilimarinert
rosenkål, surkål og hjemmelaget rødkål.
2 stk ribbe, 2 stk medisterkaker og 2 stk
medisterpølser, servert med julesaus, poteter,
tyttebær, honning- og chilimarinert rosenkål,
surkål og hjemmelaget rødkål.
400 g pinnekjøtt, servert med
kålrabistappe, vossakorv, nykokte
poteter og sennepssaus.